Kwadrant Arbo over Dossiermanager

  1. Je bent hier:
  2. home
  3. referenties
  4. Kwadrant Arbo

Kwadrant Arbo Kwadrant Arbo

De heer Jo Bos, directeur van Kwadrant Arbo

Kwadrant Arbo B.V. is een adviesbureau op het gebied van verzuimbegeleiding, arbeidsomstandigheden en gezondheidsmanagement. De juiste investering in goede arbeidsomstandigheden, ergonomie en welzijn van het personeel zal het rendement van de organisatie ten goede komen. Dit geldt voor zowel preventieve maatregelen van bedrijfsgezondheidszorg als ook voor de aandacht gericht op de verzuimende medewerkers in de organisatie. De vertrouwensrelatie met de werkgever dient dan ook de basis te zijn voor een succesvolle samenwerking en we willen dan graag samen met werkgever en de werknemer kijken naar een gezonde en duurzame inzetbaarheid, waarbij korte lijnen belangrijk zijn.

De heer Jo Bos is de directeur van Kwadrant Arbo sinds 2016. “Sinds 2002 maken we gebruik van MediSoft Dossier Manager. Het systeem biedt de mogelijkheid om een totaal dossier te beheren van een werknemer. Hierdoor is in één oogopslag duidelijk wat er allemaal speelt. Dossier Manager is online toegankelijk voor de diverse professionals. Uiteraard kan een opdrachtgever niet in een medisch dossier.

Hierdoor zijn we in staat om op een transparante manier snel met elkaar te werken. Dossier Manager is gebruikersvriendelijk en kan, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker, individueel aangepast en ingericht worden. Al met al zijn we dan ook zeer tevreden over het systeem."


www.kwadrant-arbo.nl