Arbodienst AMC over Dossiermanager

  1. Je bent hier:
  2. home
  3. referenties
  4. Arbodienst AMC

Arbodienst AMC Arbodienst AMC

Ton Vennik, Coordinator Operations - Gerard Frijstein, Manager arbodienst AMC

De Arbodienst AMC levert diverse diensten, waaronder verzuimbegeleiding en re-integratie aan de academische medische centra, zorginstellingen en hoger onderwijs in Groot Amsterdam voor in totaal ruim 25.000 medewerkers. Daarnaast werkt de Arbodienst van het AMC samen in diverse projecten op het gebied van (infectie-)preventie met Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid en het RIVM.

De heer Ton Vennik, Coördinator Operations bij Arbodienst AMC, over Dossier Manager: "Vanaf 2009 is ons klantenbestand sterk uitgebreid. Het aantal aangesloten werknemers is op dit moment ongeveer vier keer zo groot als daarvoor. Dat stelt nieuwe eisen aan onze dienstverlening en bedrijfsvoering.
Voor beleids-en procesmatige ondersteuning daarvan hebben we Dossier Manager aangeschaft.
Dossier Manager geeft ons de mogelijkheid om werkprocessen in te richten voor specifieke gebruikersgroepen en verschillende rollen. Bedrijfsartsen, doktersassistenten, arbeidsdeskundigen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbo-consulenten, leidinggevenden en HR hebben voeren op die manier hun eigen werkzaamheden uit, communiceren onderling met elkaar via het systeem en kunnen zicht houden op de afhandeling.
En last but not least: Dossier Manager is up to date qua beveiligingseisen."


www.amc.nl