Privacy Policy

  1. Je bent hier:
  2. home
  3. over medisoft
  4. privacy beleid

Privacy Policy

Privacy Policy www.dossiermanager.nl
MediSoft Dossier Manager B.V.

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarvoor een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de privacy wetgeving. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kunt je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

De verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens

Jouw gegevens worden verwerkt door: MediSoft Dossier Manager B.V.

Persoonsgegevens

"Persoonsgegevens”: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Gegevens Autoriteit Persoonsgegevens

Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van jouw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met MediSoft Dossier Manager b.v., Van Heuven Goedhartlaan 13 - B1, Parktoren 1181 LE Amstelveen of via info@dossiermanager.nl.

Indien men niet tevreden is over de behandeling van de privacygegevens kan hierover een klacht worden ingediend bij de AP (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Verzamelde informatie, doel, gebruik en verwerking van persoonsgegevens:

MediSoft Dossier Manager B.V. verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.
Persoonsgegevens worden verzameld wanneer je op onze website vraagt om informatie.
Onderstaande persoonsgegevens worden door MediSoft Dossier Manager B.V. verwerkt:

Beheer van contactformulieren

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Beheer van nieuwsbrieven
Informatie over producten, diensten en aanbiedingen

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Faxnummer
  • E-mailadres
  • Geboortedatum
  • Beroep

Bewaartermijn

De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Inzage, correctie en recht van verzet

Je hebt recht op toegang, wijziging en correctie van jouw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact op met MediSoft Dossier Manager b.v., Van Heuven Goedhartlaan 13 - B1, Parktoren 1181 LE Amstelveen of via info@dossiermanager.nl.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt na jouw overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht jouw persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze websites speciaal voor jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Jouw toestemming is geldig voor een periode van twaalf maanden.

Welke cookies gebruiken wij?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van jouw computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze websites speciaal voor jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Jouw toestemming is geldig voor een periode van twaalf maanden.