Verzuimsysteem kiezen?

Verzuimmanagement

Dring verzuim terug met een gerichte aanpak

Verzuimsystemen

Gebruik één van de meest gebruiksvriendelijke systemen

Verzuimregistratie

Altijd zicht op het totale verzuim binnen jouw bedrijf

Re-integratietraject

Bewaak de verplichte acties en behoud het overzicht
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. gezondheidsmanagement
  4. verzuimsysteem

Verzuimsysteem kiezen?

Ben je op zoek naar een goed en gebruiksvriendelijk verzuimsysteem? Bijvoorbeeld om beter zicht te krijgen op het ziekteverzuim binnen jouw organisatie of om het verzuim terug te dringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij houden ons al sinds 1997 bezig met verzuim. In de loop der jaren hebben we een van de meest gebruiksvriendelijke verzuimsystemen ontwikkeld waarmee veel organisaties al jaren naar tevredenheid werken.

De voordelen van ons verzuimsysteem?

  • Altijd toegang tot de verzuimdossiers van jouw medewerkers
  • Andere partijen zoals de bedrijfsarts hebben ook inzicht
  • Actueel volgens huidige wet- en regelgeving

Wil je weten wat onze software Dossier Manager voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een demo.

Ons verzuimsysteem is 24/7 bereikbaar

Omdat ons verzuimsysteem volledig online is, is het altijd bereikbaar. Je hebt dus altijd toegang tot de medische dossiers van jouw medewerkers en overige informatie die je in ons verzuimsysteem opslaat. Andere partijen waarmee je samenwerkt aan medische dossiers hebben ook toegang tot ons verzuimsysteem. Op die manier werk je samen aan hetzelfde dossier en heb je altijd zicht op de meest actuele gegevens. En omdat wij onze software continu actueel houden, ben je altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Een onmisbaar verzuimsysteem voor arbodiensten, werkgevers en bedrijfsartsen

Tot onze klanten behoren werkgevers, bedrijfsartsen, arbodiensten, verzekeraars, re-integratiebedrijven en interventiebedrijven. Ons verzuimsysteem is volledig toegesneden op de wensen en behoeftes van deze partijen. Wil je serieus bezig zijn met verzuimmanagement om het verzuim binnen jouw organisatie terug te dringen? Dan is een gedegen verzuimsysteem onmisbaar.

Een keuze maken uit verzuimsystemen?

Wil je weten wat ons verzuimsysteem voor jouw organisatie kan betekenen? We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een demo. Bel ons op 020 - 4232 232 voor een afspraak.

Laatste nieuws over verzuimsystemen