Verzuimmanagement zorgt voor een lager verzuim

Verzuimmanagement

Dring verzuim terug met een gerichte aanpak

Verzuimsystemen

Gebruik één van de meest gebruiksvriendelijke systemen

Verzuimregistratie

Altijd zicht op het totale verzuim binnen jouw bedrijf

Re-integratietraject

Bewaak de verplichte acties en behoud het overzicht
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. gezondheidsmanagement
  4. verzuimmanagement

Verzuimmanagement zorgt voor een lager verzuim

Heb je een verzuimprobleem binnen jouw organisatie, kost een hoog verzuim je veel geld of heb je niet het gevoel controle te hebben over het ziekteverzuim van jouw medewerkers? Met een gerichte aanpak op het gebied van verzuimmanagement kun je het verzuim binnen jouw bedrijf terugdringen.

Gedegen verzuimmanagement richt zich op:

  • Het bestrijden van verzuim
  • Het verlagen van de verzuimfrequentie
  • Het verlagen van de verzuimduur

Kortom, je bent gericht bezig met het terugdringen van verzuim. Goed voor jouw medewerkers en goed voor jouw organisatie!

Houd controle met goed verzuimmanagement

Het doel van verzuimmanagement is natuurlijk het verlagen van het verzuim binnen jouw organisatie. Een lager verzuim heeft een directe relatie met een hogere productiviteit, lagere kosten en tevreden medewerkers. Belangrijk voor elke organisatie dus! Ook preventieve maatregelen om verzuim te voorkomen, zijn een belangrijk onderdeel van jouw verzuimmanagement.

Wil je serieus aan de slag met het managen van het verzuim binnen jouw organisatie, dan is een goed verzuimsysteem onmisbaar. Een systeem waarmee je eenvoudig verzuim registreert en dossiers beheert.

Onze applicatie versterkt jouw verzuimmanagement

Al sinds 1997 houden wij ons bezig met verzuim en het ontwikkelen van oplossingen voor verzuimregistratie. Centraal daarin staat ons softwarepakket voor verzuimmanagement: Dossier Manager. Deze software is een slimme oplossing voor iedereen die zijn verzuimmanagement zo goed mogelijk wil stroomlijnen. Met onze applicatie heb je snel overzicht van het verzuim binnen jouw organisatie. Doordat veel zaken geautomatiseerd en geïntegreerd zijn, bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving, vergeet je geen belangrijke zaken. Daarnaast vermindert onze software jouw administratieve last.

De mogelijkheden voor jouw organisatie?

Ben je benieuwd wat onze verzuimsoftware voor jouw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij je langs om jouw situatie en wensen door te nemen. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wil je een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op 020-4232 232.

Laatste nieuws over verzuimmanagement