De voordelen van gezondheidsmanagement

Verzuimmanagement

Dring verzuim terug met een gerichte aanpak

Verzuimsystemen

Gebruik één van de meest gebruiksvriendelijke systemen

Verzuimregistratie

Altijd zicht op het totale verzuim binnen jouw bedrijf

Re-integratietraject

Bewaak de verplichte acties en behoud het overzicht
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. gezondheidsmanagement

De voordelen van gezondheidsmanagement

De gezondheid van jouw medewerkers is belangrijk. Jouw medewerkers zorgen er immers voor dat de organisatie draait. Je wilt er dan ook zoveel mogelijk aan doen om je medewerkers gezond aan het werk te houden. Hierbij is goed gezondheidsmanagement van wezenlijk belang. Je zorgt bijvoorbeeld voor gezonde voeding op het werk, faciliteiten om te bewegen en een goede werkplek.

Maar natuurlijk houd je je ook veel bezig met verzuim en een juiste aanpak om verzuim terug te dringen. Gezondheidsmanagement is een heel breed begrip.

Continu bezig zijn met gezondheidsmanagement

Op ad hoc basis aandacht besteden aan gezondheid, is niet de meest effectieve aanpak. Zorg ervoor dat gezondheidsmanagement een vaste plek binnen jouw bedrijfsvoering en organisatie krijgt, zodat je systematisch aandacht besteedt aan de gezondheid van jouw medewerkers. Een goed gezondheidsmanagement zorgt ervoor dat jouw medewerkers gezond, betrokken én gemotiveerd aan het werk blijven!

Investeren in gezonde medewerkers, is investeren in een gezonde organisatie. Omdat wij weten hoe belangrijk gezondheidsmanagement is, hebben wij hiervoor een veelzijdige toolkit ontwikkeld.

Verzuimmanagement

Heb je een verzuimprobleem binnen jouw organisatie, kost een hoog verzuim je veel geld of heb je niet het gevoel controle te hebben over het ziekteverzuim van jouw medewerkers? Met een gerichte aanpak op het gebied van verzuimmanagement kun je het verzuim binnen jouw bedrijf terugdringen.

Lees meer over verzuimmanagement

Verzuimsystemen

Wij houden ons al sinds 1997 bezig met verzuim. In de loop der jaren hebben we één van de meest gebruiksvriendelijke verzuimsystemen ontwikkeld waarmee veel organisaties al jaren naar tevredenheid werken.

De voordelen van ons verzuimsysteem

Verzuimregistratie

Zorg je voor een goede ziekteverzuimregistratie, dan heb je altijd zicht op het totale verzuim binnen jouw organisatie. Je weet precies welke werknemer wanneer ziek is geweest en welke handelingen daarbij zijn uitgevoerd.

Krijg ook een strakke verzuimregistratie

Re-integratie traject

Komt een werknemer in een re-integratietraject terecht, dan wil je dit natuurlijk zo goed mogelijk monitoren. Met aandacht voor de betrokken partijen, maar ook netjes volgens de regels die hierbij horen.

Een re-integratie traject automatiseren